The Single Best Strategy To Use For konijnenhok kopen

Wiki Article

Ben je op zoek naar een verblijf voor binnen? Dan is het aan te raden te kiezen voor een hok welke ook voorzien is van een onderlade. Op deze manier voorkom je urine en vuil op de vloer.

Als bodembedekking kunt u het beste een stofvrije bodembedekking kiezen die vrij is van irriterende geur- en kleurstoffen. Voorbeelden van geschikte bodembedekking voor cavia’s zijn hennepvezel of bedding op basis van papier. Eventueel kan een bodembedekking van bijvoorbeeld vocht opnemende fleecekleden gebruikt worden. Zaagsel (houtvezel) wordt ook veel gebruikt, maar kies dan voor ontstoft zaagsel. Er zijn aanwijzingen dat zaagsel van naaldhout op termijn ongezond zou kunnen zijn; kies daarom liever voor ook ontharst zaagsel of zaagsel van loofbomen.

A straightforward but terrific idea for feeding rabbits! Nevertheless a tip to Every person - pellets will not be perfect for feeding property rabbits!!! Most pellets even All those purchased a outlets for instance pet clever are for feeder rabbits! They generally make your own rabbits obese and unwell. Hay is usually a a lot better and much less expensive solution!

We bieden verschillende opties aan voor het bezorgen of ophalen van je bestelling. Welke opties voor jouw bestelling beschikbaar zijn, zie je bij het afronden van de bestelling.

In het verblijf moeten een of meerdere drinkflesjes of drinkbakjes en voerbakjes aanwezig zijn. Richt het verblijf verder zo in dat de cavia’s genoeg te doen hebben, bijvoorbeeld achieved tunneltjes, knabbeltakken, een berg hooi en voerverrijking.

Soms is het ook noodzaak om je konijn binnen te huisvesten. Denk bijvoorbeeld aan een konijn dat je in de winterperiode aanschaft waarvan de vacht nog niet dik genoeg is om tegen de kou te beschermen.

It had been an attractive, messy backyard stuffed with flowers and fruit trees, which has a rabbit hutch and an aviary that my grandfather designed, and a huge weathered picket table underneath the pear tree. pipstudio.com

Je bestellingen en je algemene klantinfo, zoals je favorieten en abonnementen Je klik- en zoekgedrag. Als je dit aan of uit zet, doe je dat alleen voor het apparaat waar je dan op zit.

Een veel voorkomende aandoening is het doorgroeien van de tanden, wat kan komen doordat de tanden niet netjes recht tegenover elkaar staan of doordat ze scheef afslijten doordat er een probleem is met de kiezen. Hierdoor kan de cavia niet goed meer eten.

Controleer de tanden regelmatig of laat de dierenarts dit doen. Als de tanden te ver doorgroeien, moeten deze worden ingekort. Dit kan het beste gebeuren door ze te slijpen, want door veelvuldig of verkeerd knippen kunnen de tanden splijten en kunnen ontstekingen read more en abcessen ontstaan.

Ook kiezen kunnen doorgroeien of er kunnen haakjes ontstaan als het gebit niet goed op elkaar afslijt. Dit kunt u zelf niet zien, laat de dierenarts daarom de kiezen van uw cavia controleren als u merkt dat het dier minder goed eet, als hij kwijlt of een natte vacht heeft bij zijn mond.

De relaxation van het verblijf kan dan bestaan uit een ren en/of een meer open hok. Daar moet voldoende schaduw zijn tegen de hitte in de zomer, maar ook een deel zon.

Om bol.com goed te laten werken, gebruiken we altijd functionele en analytische cookies en vergelijkbare technieken. Je kunt kiezen voor je eigen bol.

Er bestaan overigens ook Cuy cavia’s, dit is een variant die in Zuid-Amerika gefokt is voor het vlees. Deze worden groter en zwaarder, zijn meestal schrikachtiger en minder tam en worden vaak minder oud. Ze zijn daardoor minder geschikt om in huis te houden.

Report this wiki page